Met Brightfish eHealth kunnen patiënten op een gebruiksvriendelijke en veilige manier gegevens bekijken die zijn opgeslagen in uw bestaande EPD (en eventuele andere deelsystemen). De infrastructuur achter deze oplossing biedt een webportaal en native apps en werkt op alle eindgebruikersplatforms. Daarnaast verzorgt Brightfish een volledige integratie met uw bestaande EPD-systemen zodat data altijd bij de bron blijft opgeslagen en niet onnodig wordt gedupliceerd. 

Betrek patiënten thuis bij hun zorgproces door hen toegang te bieden tot hun persoonlijke medische gegevens, verstuur een automatische herinnering wanneer ze een vragenlijst (bijv. een PROM) moeten invullen of haal gegevens op die met behulp van wearables zijn verzameld. Met Brightfish eHealth brengt u het EPD naar de woonkamer van de patiënt.

Patiënten ook thuis betrekken bij hun zorgproces.

Waarom zou u het EPD niet uitbreiden naar de woonkamer van de patiënt zodat hij daar op zijn gemak de laboratoriumuitslagen, verslagen en behandelplannen kan bestuderen? Via het patiëntenportaal of de native apps van Brightfish eHealth kunnen patiënten op een veilige manier gegevens uit het EPD bekijken. De toegang tot deze gegevens verloopt via twee-factorauthenticatie en kan alleen worden geactiveerd nadat patiënten zich bij hun zorgverlener hebben geïdentificeerd (conform de NEN7512). Vanzelfsprekend hebben ziekenhuizen en klinieken volledige controle over welke specifieke informatiecategorieën zij via het Brightfish eHealth-portaal met patiënten willen delen.

Patiëntgerapporteerde uitkomsten verzamelen – overal en altijd.

Patiënten kunnen in hun thuisomgeving niet alleen medische gegevens bekijken, maar ook zelf informatie toevoegen aan hun dossier. Met Brightfish eHealth kunt u patiënten vragen om thuis alvast een vragenlijst in te vullen (bijv. over hun medische voorgeschiedenis). Of u kunt ze een aantal maanden na hun behandeling eraan herinneren om een vragenlijst (PROM) in te vullen over de ervaren effecten van de behandeling. Brightfish eHealth biedt u tal van mogelijkheden om hoogwaardige data te verzamelen, zonder dat patiënten daarvoor naar het ziekenhuis of de kliniek moeten komen. Meer gemak. Meer gegevens. Betere zorg.

Gegevens van wearables en andere 'quantified self'-data integreren in uw EPD.

Wearables, ResearchKit, Quantified Self, HealthKit ... door dit soort ontwikkelingen zijn de smartphones van patiënten tegenwoordig een rijke bron van medische gegevens. Waarom zou u dergelijke gegevens niet opnemen in uw EPD zodat artsen ze kunnen bestuderen in het licht van bijvoorbeeld laboratoriumuitslagen en radiologieverslagen? Dankzij het Brightfish eHealth liggen deze mogelijkheden nu in het bereik van elke organisatie in de gezondheidszorg.